top of page

Espanjaa Karlan kanssa

Kuka on Karla?

image7.jpeg

2014

Muutin Espanjaan vuonna 2014. Vuosien aikana olen alkanut juurtua Andalucíaan ja kutsunkin itseäni leikkimielisesti finlandaluzaksi eli ns. suomalais-andalusialaiseksi. Asun perheeni kanssa Aurinkorannikon Marbellassa, ihanassa San Pedro de Alcántaran kylässä.

Intohimona Espanja

Minulle oli heti alusta asti selvää, että haluan oppia espanjan kielen ja rakentaa elämäni pysyvästi Espanjaan, joten motivaatio kielen oppimiseen oli äärettömän kova. Kielen kovan opiskelun, paikallisten ystävien ja puolison, sekä suuren intohimon Espanjaa ja sen kieltä kohtaan avulla opin kielen niin hyvin, että tänä päivänä pystyn jakamaan kaikkea opittuani myös muille. 

image14.jpeg
image8.jpeg

2020

Espanjaa Karlan kanssa sai alkunsa vuoden 2020 syksyllä ja siitä lähtien olenkin toiminut yrittäjänä espanjan kieltä opettaen, sekä satunnaisia tulkkauksia tehden. 

 

Minulle on tärkeää, että tunneillani ja opetuksessani säilyy sopivan rento ja maanläheinen ote. Erästä pitkäaikaista oppilastani lainaten: opetan käytännönläheistä espanjaa kieliopilla höystettynä. Kursseillani ei pingoteta, jokainen panostaa sen verran kuin haluaa, mutta kannustan rohkeasti ottamaan osaa keskusteluihin ja tehtäviin. Sanon myös aina oppilailleni, että virheitä ei todellakaan kannata pelätä, vaan niistä opitaan yhdessä. 

Karla

Vapaa-ajan harrastuksiini kuuluu patikointi Andalucían upeassa luonnossa, matkustelu, hyvä ruoka ja Espanjan kulttuurista nautiskelu. 

Tervetuloa kursseilleni!

image5.jpeg
bottom of page